Despre noi

BRODMADE


Compania Brodmade este activ pe piaţa din România în domeniul confecţiilor si serviciilor de imprimare prin broderie pentru confecţii textile. Punem accent pe detalii si muncim constant pentru a oferii produse personalizate la cea mai înaltă calitate. Oferim seriozitate, profesionalism şi promptitudine, folosind cele mai performante maşini de brodat Brother Entrepreneur Pro X PR1050X.

Cui ne adresăm?


Atât pentru firme cât şi pentru persoane fizice, care au interes de cea mai veche, cea mai rezistentă şi cea mai elegantă modalitate de imprimare pe material textil. Chiar dacă sunt spălate sau curăţate chimic broderia nu se deteriorează, rezistă chiar mai mult decât produsul pe care este realizata.

Avantajele noastre

- Mașini de brodat noi de la BROTHER (PR1050x), sunt cele mai performante si inovative de pe piață, cu ajutorul cărora executăm operațiuni de brodare precise si de calitate.
- Realizăm broderii pe materialul adus de către clienți sau cumpărat de la noi.
- Disponibilitate si in weekend.
- Menținem termenul limită stabilit.
- Legătură permanentă cu clienți, pe parcursul proiectului. (Trimitem poze cu stadiul actual; cu digitizare, cu probă etc.)
- Preluăm comenzi mici. (începând de la o bucată)
- Prețuri excepționale.
- Digitizare gratuită la o comandă de peste 10 bucăți.
- Avem doar clienți mulțumiți.

Telefon 0741506921

Compania Brodmade este activ pe piata din Romania in domeniul confectiilor si serviciilor de imprimare prin broderie pentru confectii textile.
downloadfilmterbaru.xyz nomortogel.xyz malayporntube.xyz
Facebook